097 228 17 78
Generic selectors
Тільки точні відповідності
Пошук у назві
Пошук у товарах
Шукати в публікаціях
Пошук на сторінках
Фільтрувати за категоріями
Новини
Рецепти
Статті

 

  • ДЛЯ М’ЯСА

    Червоний, чорний, духм’яний перець, гвоздика, майоран, чебрець, куркума, орегано, паприка. Телятина любить суміш перців, чебрець та розмарин. Якщо хочеться пікатності-додайте базилік, коріандр, кумин та шавлію. Свинина любить перці, тмин, розмарин, майоран, а якщо добавити мускатний горіх, орегано та паприку- смак тільки виграє!

  • ДЛЯ ПТИЦІ

    Лавровий лист, білий перець, розмарин, часник, майоран, імбир, духм’яний перец, коріандр, перец чилі, гірчиця, мускатний горіх. Для риби на грилі- куркума, паприка, шафран.

  • ДЛЯ РИБИ ТА МОРЕПРОДУКТІВ

    Лавровий лист, білий перець, розмарин, часник, майоран, імбир, духм’яний перец, коріандр, перец чилі, гірчиця, мускатний горіх. Для риби на грилі- куркума, паприка, шафран.

  • ДЛЯ ГРИЛЮ

    Перець чилі, перець духм’яний, кардамон, майоран, мелений мускатний горіх, імбир, чебрець, парика, перець чорний.

  • ДЛЯ РАГУ

    Паприка, імбир, куркума, коріандр, суха гірчиця, перець чорний, кардамон, гвоздика, паприка копчена.

  • ДЛЯ КАПУСТИ

    Коріандр, кумин (зіра).

  • ДЛЯ КАРТОПЛІ

    Коріандр, куркума, паприка, часник.

  • ДЛЯ БОБОВИХ

    Кумин(зіра), імбир, часник, перець чорний, коріандр, паприка, паприка копчена.

  • ДЛЯ ЗЕРНОВИХ

    Гречка – духмяний перець, перець чилі, кукркума, каррі. Рис-куркума, імбир, шафран, гвоздика, тмин. Пшоно- каррі, імбир. Овес-куркума, духм’ний перець, каррі, кріп, перець чилі.

  • ДЛЯ ПАШТЕТІВ

    Білий перец, кориця, імбир, лавровый лист, часник, гвоздика, кориця, анис, імбир, кардамон.

  • ДЛЯ ВИПІЧКИ

    Гвоздика, кориця, анис, імбир, кардамон, духм’яний перець, ваніль.

  • ДЛЯ ФРУКТІВ, КОМПОТІВ

    Кориця, гвоздика, імбир, анис, кардамон.

  • ДЛЯ МОЛОКА

    Кориця, кардамон, шафран.

  • ДЛЯ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

    Коріандр, кориця, імбир, кумин (зіра), фенхель.

  • ДЛЯ КАВИ

    Кардамон, кориця, мускат.