097 228 17 78
Generic selectors
Тільки точні відповідності
Пошук у назві
Пошук у товарах
Шукати в публікаціях
Пошук на сторінках
Фільтрувати за категоріями
Новини
Рецепти
Статті

Випічка

Бізе. 1 ст. – цукор, 3 шт. – білки, 0,5 ч. л. – мелений кардамон, дрібка солі. У великій мисці збити холодні білки разом із дрібкою солі в кріпку піну, поступово всипати цукор та кардамон. Столовою ложкою викласти білки на деко і випікати 60 хв при температурі 110 градусів.

 

Сирник. 500 г – сир, 0,5 склянки – молоко, 2 ст. л. – манна крупа, 3 ст. л. – цукор, 2 шт. – яйця, 2 ст .л. -родзинки, 50 г – вершкове масло, 0,25 ч. л. – ваніль. Сир двічі пропустити через м’ясорубку і перетерти через сито. Родзинки гарно промити у гарячій воді, білки від’єднати від жовтків. У мисці об’єднати перетертий сир, манку, жовтки, родзинки, молоко та ваніль. Білки добре збити міксером і обережно вмішати у сирну масу. Форму змазати маслом і викласти сирну масу. Випікати 45 хв у розігрітій духовці при температурі 180 гр.