097 228 17 78
Generic selectors
Тільки точні відповідності
Пошук у назві
Пошук у товарах
Шукати в публікаціях
Пошук на сторінках
Фільтрувати за категоріями
Новини
Рецепти
Статті

Паста

Спагетті з часником.   500 г – спагетті, 1 ст. л. – сушений часник, 1 шт. – перець солодкий, 0,5 ч. л. перець чилі мелений, 50 г петрушка, 0,5 лимону, 100 мл – оливкова олія, 0,5 ч. л. – чорний мелений перець, сіль. Відварити спагетті до стану аль-денте, порізати солодкий перць, розігріти оливкову олію, обсмажити перець, додати порізану петрушку, мелений часник і перець чилі. Злити воду зі спагетті та висипати спагетті в сковорідку із перцем та спеціями, полити соком з половини лимону та  потерти цедру з лимону, поперчити та потомити хвилину на вогні, помішуючи.

 

Паста в азіатському стилі.  300 г – макарони, 300 г  – куряча  грудка, 1 шт. – морква, 1 шт. – болгарський перець, 80 г – соєвий соус, по 0,5 ч. л. – куркума, мелений коріандр, мелений чорний перець, сушена зіра, мелений перець чилі, 2 ст. л.- олія, сіль. Відварити курячу грудку, нарізати соломкою. Відварити макарони до стану аль-денте в підсоленій воді. Натерти моркву крупній терці 9 (або нарізати соломкою), злегка підсмажити на сковорідці, додати нарізані на кубики перець та грудку.