097 228 17 78
Generic selectors
Тільки точні відповідності
Пошук у назві
Пошук у товарах
Шукати в публікаціях
Пошук на сторінках
Фільтрувати за категоріями
Новини
Рецепти
Статті

Рибні страви

Малосольний лосось. 500 г -лосось, 1 ч. л. – сушений розмарин, 1 ст. л. з гіркою – сіль (не дрібну), по 1 ч. л. – чорний та рожевий перець горошком, 1 ч. л. – цукор. Змішати сіль, цукор, змелений чорний та рожевий перець та розмарин. Натерти з обох боків рибу, загорнути в плівку та покласти в холодильник на 12 годин. Добре промити рибу від спецій, витерти   насухо порізати і подавати на стіл.

 

Запечена рибка. 1 шт. – дорадо, 0,5 – лимон, 40 мл – оливкова олія, 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л меленого чорного перцю, 1 ст. л. сушеного базиліку. Рибу почистити, висушити паперовим полотенцем. Розігріти духовку до 200 градусів. Взяти фольгу і помазати її оливковою олією, відрізати 2 шматочки лимону. Решту олії змішати із сіллю, перцем, базиліком, видавити сік з решти лимону і натерти рибу зсередини та зверху. Покласти в середину риби шматочки лимону, загорнути в фольгу, випікати 20-25 хв.