097 228 17 78
Generic selectors
Тільки точні відповідності
Пошук у назві
Пошук у товарах
Шукати в публікаціях
Пошук на сторінках
Фільтрувати за категоріями
Новини
Рецепти
Статті

Страви з овочів

Пікантна картопелька. 8 маленьких картоплин, по 0,5 ч. ложки  солі, білого перцю, 1 ч. ложка сухого часнику, 100 мл  сметани, 50 г тертого сиру, 1 столова ложка вершкового масла. Зварити картоплю, злити воду, додати вершкове масло. У сметану додати сіль, спеції і тертий сир. Як тільки масло розтане у картоплі, додати сметану. Перетерти міксером картоплю до кремової консистенції.

 

Запечена картопелька з розмарином. 500 г картоплі, 2 ч. л. – часник сушений, 0,5 ч. л. –  сушений розмарин, 1 ч. л. – мелена паприка, 0,5 ч. л. –  мелений чорний перець, 3 ст. л. – оливкова олія, 30 г вершкового масла, сіль. Вибрати однакову по розміру картоплю, порізати на 8 частин (дольок). Картоплю опустити в киплячу воду, посолити і бланширувати 5-7 хв. Змішати оливкову олію, вершкове масло, розмарин,  1 ч. л. часнику і прогріти 1 хв, щоб спеції розкрили аромат. Злити воду з картоплі, ополоснути її холодною водою. Картоплю змішати з ароматичною сумішшю. Деко застелити фольгою, викласти картоплю в один шар, змішати паприку з 1 ч. л. часнику (він не горить при запіканні, як свіжий) і посипати картоплю. Запікати  15-20 хв при температурі 200 градусів.