097 228 17 78
Generic selectors
Тільки точні відповідності
Пошук у назві
Пошук у товарах
Шукати в публікаціях
Пошук на сторінках
Фільтрувати за категоріями
Новини
Рецепти
Статті

Супи

Квасолевий супчик за 15 хв.  400 г – консервована квасоля, 3 шт. – помідори, 1 шт. – цибуля, 2 ст. л. – оливкова олія, 1 ст. л. – копчена паприка, сіль. На розігрітій сковорідці з олією посмажити дрібно порізану цибульку до м’якості, посипати паприкою, добавити порізані кубиками помідори і ще протушкувати 10 хв. Відкинути на друшлаг квасолю, висипати в каструлю, додати туди тушені помідори з цибулею, залити водою (1 л), щоб супчик був густенький, посолити, довести до кипіння, кип’ятити 5-7 хв (щоб не квасоля не втратила форму). При подачі на стіл можна посипати свіжою зеленню і додати ложечку сметанки.

 

Букет гарні – це традиційний французький  збір сухих трав, які додають у супи, бульйони, соуси, у тушковані страви. До класичного поєднання – лавровий лист та чебрець – додають петрушку, базилік, розмарин та естрагон. Висушені трави загортають у мішечок із  бавовняної тканини  і опускають у страву під час готування.

 

Голандський супчик. 200 г – бекон, 2 шт. – цибуля, 1 ч. л. – мелений сушений часник, 2 ч. л.- перець чилі, 1,5 л – м’ясний бульйон, 0,5 кг – квашена капуста, 2 ч. л. – орегано, 250 г – мисливська  (підкопчена) ковбаска (інший варіант – кров’янка), сметана, зелень. Мілко порізати бекон і посмажити до хрусткої скоринки. Добавити дрібно нарізану цибулю, смажити до золотистого кольору. Перекласти все в каструлю, залити бульйоном, довести до кипіння, додати перець, часник, капусту, орегано і варити на слабкому вогні 40 хв. Додати нарізану соломкою ковбаску, посолити і поварити ще 10 хв. Подавати зі сметаною та зеленню.