097 228 17 78
Generic selectors
Тільки точні відповідності
Пошук у назві
Пошук у товарах
Шукати в публікаціях
Пошук на сторінках
Фільтрувати за категоріями
Новини
Рецепти
Статті

Рибні страви

Малосольний лосось.
500 г -лосось, 1 ч.л.- сушений розмарин, 1 ст.л. з гіркою- крупна сіль, по 1 ч.л.- чорний та рожевий перець горошком, 1 ч.л.- цукор. Змішати сіль, цукор, змелений чорний та рожевий перець та розмарин. Натерти з обох боків рибу, загорнути в плівку та покласти в холодильник на 12 годин. Добре промити рибу від спецій, витерти насухо порізати і подавати на стіл.

Запечена рибка.
1 шт – дорадо, 0,5 – лимон, 40 мл – оливкова олія, 0,5 ч.л.- солі, 0,5 ч.л – меленого чорного перцю, 1 ст.л – сушений базилік. Рибу почистити, висушити паперовим полотенцем. Розігріти духовку до 200 градусів. Взяти фольгу і помазати її оливковою олією, відрізати 2 ломтики лимону. Решта олії змішати із сіллю, перцем, базиліком, видавити сік з решти лимону і натерти рибу з середини та зверху. Покласти в середину риби шматочки лимону, загорнути в фольгу, випікати 20-25хв.